*hosthost*

Hittade min framtida älsklingsklänning på HM:s hemsida. Jag fyller år om en vecka. Hrm.



10:45

Idag verkar vara en riktigt bra dag. Vaknade av ett underbart myspys-sockervaddsrosa-gelehallons-gulleplutts-sms i morse. Schmack sa det, sen satt leendet på plats som en smäck! Soligt och fint är det ute också...

Funderar på om jag ska köra intervaller eller långdistans ikväll? Löpband blir det iaf, det är ett som är säkert. Alla är lediga = gymmet är tomt = en situation man måste utnyttja! Plus att det blåser ganska mycket ute, du vet ju hur jag blir om det blåser:P

Fick mail om högskoleprovet igår, tid&plats och sånt. In one blink of an eye blev det plötsligt ganska verkligt. Och lite nervöst. Jag borde verkligen plugga, inte sitta här och fördriva tid... 






                                                                               LOVE

Sugarcraves!!

Det gick riktigt bra att springa igår. Oväntat bra med tanke på hur otaggad jag var och vilken träningsvärk jag hade. 5 km på 26 min låter inget vidare jämfört med alla männen här men jag är sjukt nöjd. Nu gäller det bara att orka hålla samma tempo under dubbla sträckan. OM jag lyckas med det så är min FM-atletmedalj i princip i hamn. Det var ju bara det där med chins som jag skulle träna lite på också:)

Och jag är sugen på en Snickers just nu. Salt, fett, socker, kan det bli bättre?!

Ingen osterhase här inte...

Hörrni, det är ju påsk nu!! Och här sitter jag utan ett påskägg:( Det är första gången i mitt snart 22-åriga liv, undra hur det ska gå...


80 PM

Idag är ingen vanlig dag utan 80-dagar-kvar-till-muck-dagen:) En sköj tanke!! Soligt och fint är det också, laddar inför kvällens löprunda, som tur är har snön i princip töat bort på vägarna här. Kan inte skylla på det med andra ord...

Nu är det pluggdags, over and out.





Jag mår illa

Sitter på tåget och mår illa. Lite självförvållat då jag är klistrad vid datorn men lite SJ:s fel också för att jag får åka baklänges:( Dessutom är jag törstig och bistron har tillfälligt stängt för korgfunktionen är ur funktion:)

Av någon outgrundlig anledning kändes det inte alls bra att åka till Sthlm idag. Jag är helt gråtfärdig trots att jag inte ens tagit farväl av någon. Lämnade Gesebol vid två, sen dess har jag pysslat i lägenheten, fixat mina pjäxor, tvättat och lagat mat. Tänkte att det skulle vara en walk in the park att åka hemifrån idag men nejdå..

Nu väntar en vecka i vakten som följs av en veckas högvaktsträning. Wiiehoo, sen blir det Sälen. Men innan dess ska högskoleprovet avklaras, dags att öka takten på plugget nu och spurta in i mål så jag åtminstone håller samma pace som i höstas. Annars blir jag besviken på mig själv.

Hittade en helt perfekt skjortklänning som det stod Anna på i HM:s skyltfönster idag. Gick in med bankomatkortet redo i handen, då var den självklart slut. Varför händer sånt alltid mig? Vit, piffig och billig var den. Himla röv. "Det kommer fler på tisdag". Jo tjena, som att jag är hemma då och kan shoppa. Nej, just det.


Brunchbloggning

Sitter i ett dimmigt Gesebol och har just ätit en lovely frukost. Ska strax ut och promenera i skogen med Memmis, det blir definitivt ingen löpning för mig idag pga mördande vadträningsvärk.

Ska snart åka hem till Götet och värma mina pjäxor inför Sälentrippen nästa permis. Dom klämmer som satan på höger lilltå och det måste åtgärdas annars kommer jag inte kunna åka properly, utan mest gnälla över hur ont det gör och skapa allmänt dålig stämning.

Ikväll beger jag mig till Sthlm igen. Det är lite ångest på den men samtidigt så är ju inte Henkepenke hemma så då gör det inte så mycket. Känns konstigt bara att inte kunna krama om varandra och säga hejdå... Men jag vet att du har det bra där du är och att du får göra det du älskar allra, allra mest på dagarna! Det är en liten tröst.

Mot Sherwoodskogen!!

Träningseufori <3

Efter mitt och Mikaels löppass som gick gorgeous i ösregnet så åkte jag tillsammans med Emelie till mina gamla gymkvarter, Onyx i Borås. Vi hyvlade av ett jädrans ordentligt pass och jag förutspår en go träningsvärk imorgon:)

Har knäckt ett par tacos, kaffe+glass med jordgubbar och obestämda mängder cola. I soffan. Med mjukis. Det är livet!!

Funderar på att springa imorgon också, får se om mitt knä pallar trycket. Hade skitont idag när vi kom till gymmet:( Borde kanske inte springa så mycket asfalt såhär i början, får köra mer skogsterräng och se om det hjälper.

                                                               Jag är så taggad nu!

On a roll!!

Igår hade vi sleepover hemma hos mig. Jag & Erica låg i soffan och krälade oss igenom kycklingfile med cashewnötter, påskmust och en fetinggodisskål. En riktigt mysig kväll:)

Jag och Emelie var ute och sprang i torsdags efter jobbet och herregud vad bra det gick!! Jag är fortfarande chockad över att ha klarat av hela rundan med glatt humör och en go känsla i benen. Tack underbara syster för att du tog med mig ut när jag som mest behövde det. Hade även turen att få plats på spinning+core igår eftermiddag efter jobbet. Riktigt skönt var det, kul också eftersom jag inte vart på pass sen Ahlgrens bilar med chokladöverdrag släpptes i butik.

Annars blir det en ganska slapp dag idag, måste packa och lite sånt. Har precis deklarerat dessutom, får tillbaka hela 5500, ingen kunde behöva dom pengarna mer än jag just nu. Such a shame att man får dom typ i maj/juni.

Nu ska jag och Mikael ut och springa, akta er för fartvinden på Göteborgs gator!!


Kärlek!

London var gorgeous! Vi körde sightseeing med allt vad det innebär såsom strosa i parker, ta kort på statyer, käka inhemsk restaurang, se musikal samt hänga en dag på London Zoo. Allt var jättemysigt och jag skulle gärna åka dit igen.
Inte minst pga guds gåva till mänskligheten, Primark, detta fantastiska köpcenter. Inhandlade två par skor, en kjol, två klänningar, ett par schtekarbrillor samt 7 strumpor plus en hemlis till Emelie, för endast 400 kronor. Det kallar jag kap!



Såhär kuligt hade vi på Garfunkels restaurang, precis innan musikalen.
Så söta att vi karamelliseras i närheten av varandra.





I mitt förra liv var jag en fräsig sjöhäst. Med glitter på!

Nu ska jag ner och hämta tvätten. Sen gå och lämna en bok på biblioteket, köpa någon form av mat och gå hem till min tomma lägenhet. Äta upp maten i tyst ensamhet ackompanjerat av mina tända ljus. Därefter ska jag gråta en skvätt och sedan sova. Exakt kul är det att vara ensam hemma när ens kärlek är på skidresa.
MISS YOU HONEY!!!
 Tur att jag ska jobba imorgon. Och på fredag.


Familjen Olausson/Wirsin drar overseas <3

Min löptur gick helt åt helvete!! Spåret som var fyllt av sorbet gjorde mig skitarg. Sådär arg som jag blir när det antingen blåser way too much eller när jag inte förstår ett mattetal. Det kändes som att springa i sand, för varje steg man tog framåt gled man 20 cm bakåt. Jag lovar härmed officiellt att inte ens närma mig ett friluftsområde med intentionen att springa, innan dess att alla snömolekyler gått upp i rök.

Nu är det endast ett fåtal timmar kvar tills jag och min livskamrat drar västerut för att besöka Notting Hill, äta friterat och kolla på Queen-musikalen. London here we come!! Har lämnat en kubikdecimeter tom i väskan för att kunna frakta hem ett stort antal Jelly Beans dessutom:)

Återkommer med rapporter, ta hand om er snuttisar!





Godmorgon sunshine!

Lovely lördag idag. Humöret är på topp och jag har just ätit frukost samt packat inför Londontrippen. Vi ska ut och springa en sväng nu, jag har noll förväntningar. Är glad om jag klarar halva rundan. Typ. Resten av dagen kommer spenderas uppe i Stenungsund. Temat för kvällen är räkor+avocado, bubbelbad och kanske lite bastu på det:)

Som grädden på gårdagens mos gjorde jag übergod mat på kvällen, lax med massa göttigt pill till. Jag är fasen riktigt bra på att laga mat. Om allt annat skiter sig har jag iallafall det att falla tillbaka på...

Och just det ja, angående den förvantade träningsvärken så har den anlänt. Jag hade problem att ta på mig tröjan i morse. Då vet man att det är bra skit!! Tack Mikael:)

En fin och skön dag <3

Min nya obsession heter SATS och ligger vid Arkaden. Jag har aldrig blivit så positivt överraskad innan. Jag och Mikael hade sjukt kul, precis som på the good old days körde vi discomuskler rakt av, och gosh vad bra det gick!! Körde typ samma vikter som innan inryck då vi var beach-fit-for-fight. Jag förväntar mig en helvetisk smärta i övermorgon, annars blir jag besviken:)

En annan trevlig upptäckt var även Brunos café, vi käkade frukost där innan träningen. Frukostkitet innehöll juice, valfri kaffe, yoghurt med hallon + honung + valnötter samt en salami/briemacka. Det var litet och cosy därinne. Tavlorna tilltalade verkligen mig, dom var jättefina. Gå dit och är frukost och beundra konsten, jag rekommenderar skarpt detta ställe! Ligger precis innan Kronhusbodarna på vänster sida om man kommer från Nordstan.

Sitter och klurar på hemlisen, det känns som att jag kanske har kommit på något. Det återstår att se om Henrik ger mig några clues om jag är på rätt spår..

Aktivitetsschema för dagen;

Åka tåg till Göteborg, as we speak.
Svänga förbi Espresso House och hämta upp Mikael samt hemnyckel.
Köra skiten ur SATS hantlar tillsammans med Mikael, vi siktar på en monstruös träningsvärk!
Utspisa lunch på ett högintressant café nära min gata. Varje gång jag går förbi tänker jag att där ser så mysigt ut. Hem och vandra runt i lägenheten och känna in stämningen, känna ledighetskänslan svalla över mig!
Packa inför London.
Laga mat till mitt hockeykex och sedan krama sönder honom.
Kolla på solsidan...


Torsdagssvammel

Sista dagen i Halmstad idag. Lite vemodigt, spenatsoppan till lunch var delicious!! Imorgon åker jag hem. Hem till lägenhetslukt, gym, jobb, keso och obegränsad tillgång på stora latte (bor man mitt i smeten blir det av bara farten att man kilar förbi och införskaffar...).

Jag är riktigt on a roll med mitt plugg nu, låg och läste flera timmar igår. Dessutom med Queen i lurarna för att mentalt börja ladda inför Londonäventyret som går av stapeln kommande vecka:) Har aldrig varit där i vuxet tillstånd så jag har höga förväntningar! Enda haken är hur jag ska få med mig all livsnödvändig packning i enbart handbagaget. Snål som jag är (eller pank, you choose) så valde jag bort incheckat bagage, det kostade typ 400 spänn. Tänk hur många stora latte det är. Minst 10-12 stycken beroende på om man ska ha smaksättning i eller bara naturell....

Jag känner mig ganska söt idag.

Cred till Halmstad-SFAB

Dom har så sinnessjukt god pizzasallad här i matsalen. Ville bara säga det.

Superbästa jättehemlis!!!

Idag är det kallt, min benmärg frös i morse när vi stod ute och hade ID-kontroll. Jobbigt.

Fick nyss reda på en väldigt rolig hemlis!! En hemlis som kommer höja mitt stridsvärde förvånansvärt inom kort. Be aware.

Annars har jag verkligen inget av nytta att säga idag, är ganska glad :) Snart käk, det gillar vi. Nu ska jag plugga lite, hej hopp!!

Sailorgirl <3

Den underbara sagan om mitt samboliv fortsätter; vi bokade just segelbåt till sommaren. Håll i hatten v.33 för då ska fröken Olausson lära sig segla på riktigt. Inte bara koka pasta och spela yatzy, fast litegrann kanske. 
 
Jag har även blivit vuxen och skickat in min ansökan till högskolan. Chalmers i första hand och Borås i andra. Hej studielån, tentor, extrajobb på kvällar/helger samt studentrabatt på allt som går! Gymkort, busskort, SJ, you name it.


Misery

Ibland tycker jag inte riktigt om mig själv. Som idag till exempel. Här bor jag granne med ett riktigt schysst gym som har FRÄSCHA löpband. Tror ni att jag glömde löpskorna just denna gången? Svar; JA. Det suger faktiskt. Speciellt som jag skulle hunnit springa en bra bit.



Tjingeling

Underbart väder i Halmstad idag. Har stått ute i solskenet hela morgonen och göttat mig! Var ute och rekade igår, det finns ett ställe här som heter Kärleken, hur fint är inte det? Påminner mig om min telefonbok.

Henrik håller på med en hemlis och jag kunde inte vara mer nyfiken, som ett barn dagen innan julafton. Ungefär..

Igår blev jag lycklig ägare till en prima charter till Fuerteventura med mina älskade syskon. Sola, bada, träna och äta glass!! Det är kärlek det..

Nu ska jag hänga på studera.nu och staka ut min framtid de närmsta åren, ha det lovely!

Roadtrip!

Sitter i en bil med 5 män på väg mot Halmstad. Har inga större förväntningar på veckan som kommer, snart är det fredag. På den nivån ligger det.

Har ju jobbat natt senaste tiden så jag är hyfsat trött vid det här laget, har inte sovit på ett tag. Hungrig är jag också. Fast det är sol och jag har massa goa låtar på min playlist så det väger ändå upp:) Ska bli riktigt skönt att lägga sig ikväll och ställa tillbaka dygnet igen.

Kollade lite halvt på Sommaren med Göran igår, så jäkla klockren film. Min humor rakt av! En nyproduktion av Pjamas är en våt dröm som säkerligen många fler än jag går runt och bär på.

Tristessen kommer med största säkerhet få mig att blogga sönder här innan vi är framme i söder. Ursäkta på förhand för kommande meningslösa inlägg.

Idag vill jag ge en fetingkram till pappa, saknar dig!! Och det gick inget vidare för mitt lag igår:( Hoppas du hade mer tur?

Yeey!

Jag är fortfarande gladhög! Har hittat mattekursen, antagningen öppnar på tisdag, så lägligt. Känner mig jättetaggad, det är 7,5 hp på distans med repetition av Ma A-D. Precis vad jag behöver:)

Henrik har hittat en riktigt nice liten segelbåt som jag ska lära mig att manövrera i början av augusti. DET ska bli spännande om något! Ryggsäckarna ska packas med a whole bunch of patience honey! Tänk så myspys att ligga i en koj och räkna matte, bara vi två <3




Jag är redo för sommarlov!!

En helt fabulös dag idag alltså! Mina sommarplaner verkar klaffa helt bisarrt bra än så länge! Ligger i startblocken för att boka både segling och Fuerteventuraresa. Tur att jag har två grymma reiseleiters som arrangerar åt mig, kram till memmis och dig!

Fick tips idag om en sommarmattekurs på distans som jag känner att jag verkligen bör söka. Förutom matteplugg blir det Hemköp för hela slanten. För att finansiera mina utsvävningar så kommer det att krävas 120% jobb direkt efter muck fram till augusti. Något som jag ser grymt mycket fram emot, saknar min familj på jobbet!! Tur att du kommer Vasaloppsträna hela sommaren, du kommer inte märka att jag tältar utanför jobbet:)

Vi fick chokladpudding i matsalen idag, mitt oerhört positiva humör KAN eventuellt bero på sockerkicken. Ring mig om två timmar så har du svaret...


Godmorgon folket

Om 5 timmar går jag på sista vaktpasset för denna gången. Imorgon åker vi till Halmstad på äventyr. Eller ja, jag hoppas det blir lite äventyr iaf...

Innan dess tänkte jag dra mig ut i pulkaback..., förlåt, löpspåret ska det ju stå. Identiska underlag så man blir lite konfunderad. Tyvärr har jag inga broddar så say a prayer att jag inte bryter någon kroppsdel! Har grundat med en stabil frukost bestående av risifrutti, om jag inte flyger fram över stock och sten tänker jag definitivt skylla på frukosten :D

Hej på en stund

En vacker dag har just påbörjats!

Idag firar jag 10-månadersjubileum tillsammans med min älskade pojkvän. Ät gärna tårta, sjung en sång eller ta fram lite serpentiner för att delta i firandet!
Om ni av en händelse åker förbi Köpmansgatan under dagen så tuta gärna:D

Själv ska jag strax gå och se efter vad nattens lunchlåda har att bjuda på idag. Man kan ju alltid hoppas på att SFAB inte har missat jubileumsdagen, utan istället lagt ner lite smörgåstårta till mig?


Crappiga jag

Åh vad miserabel jag känner mig. Var på tiptophumör innan idag sen sjönk jag som en sten med väldigt hög densitet.
Dessutom har jag ont i knäna efter simningen. Och magkramp från allt socker. Jag hatar att må såhär.
Memmis, du är värdefull. Tack.

Endorfinierad:)

Det är århundradets finaste väder ute. Om jag hade vart pensionär hade jag definitivt suttit och matat fåglar någonstans nu. Kanske även om jag bara hade vart mig själv och haft en ledig dag.

Anyway, jag startade morgonen med 1000 meter simning på GIH-badet som ligger ett kvarter bort. Inga irriterande barn ivägen i motionssimningsbanan, ren lycka!

Emelie hittade en asbra resa igår, återstår att se om jag har råd. Jag hatarhatarhatar att vara bankrutt, saknar mitt jobb oändligt mycket!!

Nu är det dags för käk, frukost för mig. Middag för alla er andra mainstreamkottar som har samma dygnsrytm:)

Frustration

Gick och la mig 06.30 i morse efter att ha jobbat natt. Vaknade runt 08.00 av att det var ett jävla liv i korridoren utanför, stereo på högsta volym och massa stim och stoj.
I min agression drog jag på mig löparkläderna och gav mig ut i spåret i Liljansskogen. Efter ½ låt tog batteriet på ipoden slut. Det gick ganska segt med tanke på att spåret var isbelagt, hade tagit mig fram snabbare med pulka än med löparskor. Trots det är jag jättenöjd att jag pallrade mig ut, hade ju egentligen tänkt simma idag men det får vänta till morgondagen.

Min högskoleprovsbok som jag köpte är sjukt bra, om jag inte höjer mig i år kommer fallet från min höga häst bli otroligt hårt.

Tack för din oersättliga support honey!

...

Saker jag stör mig på just nu;

Mina händer är torra som russin.
Det är för mycket kolsyra i min Loka päron som står på bordet och vill bli uppdrucken.
Jag har en mycket viktig text att skriva tills imorgon som jag varken finner ro eller inspiration till att ta tag i.

Saker jag inte stör mig på just nu;

Det är nu nere på tvåsiffrigt antal dagar kvar till freedom. 98 fjuttiga dagar :D
Det står 4 pannkakor samt keso i två olika smaker och väntar på mig i kylskåpet.
Jag ska och simma imorgon, eller ja, senare idag.

Köpaköpaköpa

Såg ett par galet fina skor på Stadiumreklamen som jag skulle kunna äta broccoli för att bli ägare till ett par!
Efter ivrigt letande på deras hemsida infinner sig besvikelsen. Dom verkar ha försvunnit ut i rymden:( Om någon skulle råka stöta på ett par pastellrandiga tygskor för 199:- så ring mig!!

Och så har jag ätit pannkakor idag, det var läängesen!

Bodycombat

När jag kom in i salen kände jag direkt att något var annorlunda.
Såg mig omkring och upptäckte en välbekant uppenbarelse som jag inte sett på mycket länge.
Någon som jag saknat oerhört och trodde tillhörde mitt gamla civila liv.
Någon som jag aldrig trodde jag skulle få återse.
Efter en snabb blick på varandra visste vi att vi aldrig skulle skiljas åt igen.

Tack min träningsglädje för att du har infunnit dig i mitt liv igen, du & jag mot världen!!

100-bussen mot ett kärt återseende!

Det är grått utanför fönstret men vad gör det när man är ledig? Vad gör det när man fått världens grymmaste frukost, i soffan framför nyhetsmorgon tillsammans med kexigaste kexet på Köpmansgatan?

Idag bär det av till Bollebygd, ska bli nice att se efter sina barndomskvarter litegrann. Förhoppningsvis får jag även hänga med lite barn i eftermiddag. Selma & Vilgot, ni kan börja plocka fram alla kuliga saker, jag är på väg!!

Igår lyckades jag äntligen få en tågbiljett tills ikväll. Way to go SJ att ni satt in extra tåg!

Vi gjorde så sjukt god mat igår, precis lagom kryddigt och med massa champinjoner <3

Efter mitt tragiska besök på gymmet igår tog jag mig i kragen och letade upp ett riktigt vasst träningsprogram. Om 6 veckor kommer jag knäcka på milen igen. Förhoppningsvis. Jag kommer iallafall göra mitt bästa. Tack funbeat.se för existensen!

Nu tänkte jag bekanta mig med tvättberget som står i hallen...


Tribute till Mikael

Har turistat i Götet idag. Mikael har visat mig massa roliga ställen. Var uppe på ett utsiktsställe och såg typ hela Göteborg i solsken, så otroligt vackert. Gick vidare till Slottsskogen och kollade på sälarna och pingvinerna, ackompanjerat av en stor Chai lovelyLatte från Condecco. Gick runt där säkert två timmar sen vandrade vi hem till Köpmansgatan.

Fick även inhandlat den där högskoleprovsboken med övningar. 368:- fattigare kände jag att jag gjort en riktig investering i min och mina framtida barns framtid. Tänk vad mammsen kommer vara tät när hon pluggat på Chalmers och fått ett fancypants-jobb!!

Tack Mikael för att du är en jävligt starkt lysande sol i mitt liv. Mitt hjärta blöder redan inför din stundande Sthlmsflytt :(

Nederlag

Mitt gymbesök gick otroligt dåligt. Mitt mentala jag lever fortfarande i illusionen att jag kan springa lika fort och långt som förra året vid det här tiden då jag var i mitt livs bästa form.

Grejen är att kroppen inte riktigt orkar det när man inte sprungit en meter sen i höstas. Oavsett hur långt eller fort man springer så blir man besviken för det är ändå inte lika bra som förr. Jobbigt jävla problem som jag inte vet hur jag ska bli av med. Att hela tiden känna sig kass gör att man blir så otaggad vilket leder till att man helst inte vill gå dit för man känner sig misslyckad.  

Ska försöka skaka av mig det här.

Göttig dag på ingång

Tvätten hänger i torkskåpet, jag ligger parkerad i sängen med kaffemugg och to-do-list för dagen. Ska en sväng till gymmet och springa lite, sen ska jag och Mikael fraternisera ute vid Saltholmen. Kul med lite sightseeing från en urgöteborgare, han kan säkert lära mig som lantis ett och annat om makrillar vid namn Glenn!

Imorgon är tanken att förvandla mig från ett troll till en prinsessa med hjälp av ett stycke frisör. Hoppas någon har en kvart över för lilla mig? Om det blev fint väder imorgon vore det en jättefin fördel eftersom Lena, Jenny och jag planerar en mastodontpromenad runt Bollebygdsskogarna.

Att få andas lägenhetsluft igår var det bästa som hänt mig på mycket länge, typ en månad. Toppa det med att få sova i sin egna säng, somna OCH vakna bredvid den man älskar. Jag måste vart Robin Hood i mitt förra liv.

Idag är även en buisnessdag, har massa pill att fixa!!


OKQ8-häng

Efter 4,2 mil kommer en trött liten fågelunge framstakandes till mig och ser ut som ett spöke i ansiktet. Jag har 110% förståelse för att man är kräkfärdig ungefär just då. Tur att jag hade sparat två ostmackor in case of emergency vilket det blev. Tycker om dig lite mer bara för att du bröt, då får jag ta hand om dig and I love it!!

Galet hungrig är jag. Sjukt. Fastän jag vet att jag överlever lätt två dagar till utan mat. En gnällis är vad jag är.. Att sitta utanför en mack och se folk forsla ut obscena mängder korv, hamburgare och godis gör inte min situation lättare att leva med.

Dagens oskönaste upptäckt

Mitt bankomatkort ligger i stugan.
Jag har inga cash.
Förväntad målgångstid för Henke är just nu 16.30.
Förväntad målgångstid för de andra männen jag bevakar ligger mellan 16.30-17.50.
Jag åt frukost 04.45.
Kilojoule som finns i bilen är två ostmackor.
Det tar minst 1½ timma att köra hem efter målgång.
You do the math...




Vasaloppet

7283 är the number to follow. Jag har ockrat till mig en mediaskylt och kommer glassa runt i bilen hela dagen. Har stashat upp med ostmackor, banan och hemgjorda bars. Dator och en hel massa kläder är också med:)

Carb-load

Har ätit groteska mängder pasta idag. Om man bor med fyra män som ska åka Vasaloppet så blir det änna att man tar efter deras matuppladdning. Menmen, det kan ju bli tufft att åka runt i en bil hela dagen och pausa, ta lite kort, köra några cheerleadermoves samt dricka blåbärssoppa.

Revelj 04.45 imorgon, dags att sova snart.

Så är jag partysugen också. Tänk en Strawberry Daquiri. Eller en Bellini. Mumma!!

Jag bloggar, alltså finns jag.

Jag har haft datorn igång ända sen i morse. Bara för att jag kan. Underbar känsla.
Kommer säkert döblogga om ingenting minst en gång till idag. Bara för att jag kan.
Kommer dra på mig mjukisbyxorna efter att jag duschat.

Bara för att jag kan.

Det är lite kallt i Sverige också, vilket mina blodkärl i låren upptäckte efter 4,37 minuters promenad utanför stugan. Dom ville inte vara med längre utan ägnade sig åt viktigare upgifter än att förse min hud med värme. Tack för den, det ska jag komma ihåg när ni ber om choklad/chips/fetingvaniljlatte från Espresso House
/whatever... Det är jag som fluffar till eran tillvaro, glöm inte det.

Är i en sån otroligt bra del av min playlist på Spotify just nu. Kan knappt koncentrera mig på att skriva. Jobbigt att leva ibland asså..



Home sweet Sälen

Tre veckor i Norge är en evighet. Jag vet. Been there, got frusna tår, snor i ansiktet och frystorkad mat! Äntligen hemma igen. Eller, hemma och hemma. Jag ligger och degar i en stuga i Sälen och väntar på att det ska arrangeras frukost en våning ner. Hankypanky ska åka Vasaloppet imorgon. Jag ska mest stå vid kanten, dricka oboy och tacka Gud för att jag själv aldrig någonsin kommer behöva göra det där om jag inte vill:)

Är ledig till onsdag, tänkte hinna med att träffa Emelie, Johanna, Mikael och Jenny innan dess. Ska även älga ner till gymmet och se hur det står till med hantlarna, är säker på att dom saknat mig lika mycket som jag saknat dom.

Det är först nu som vemodet börjat klamra sig fast vid mig angående lumpen. Snart är det fan slut. Det är inget jobbigt kvar. Typ bara roliga grejer. En del av mig vill fortsätta lära mig stridstekniker, åka på skarptjänst och framförallt skjuta. No more AK efter juni, det är sorgligt!

Jag la örat på tågrälsen och det sa mig att frukosten är på intågande. Det är nära nu!


RSS 2.0