En vanlig dag på jobbet

Håller på och bleker tänderna och gosh vad fin jag blir:)

Var hemma hos La familia igårkväll och fick grillad mat, sjukt gott! Hann även med att kolla på Per Morberg och gå en sväng ner till sjön. Skulle egentliigen sprungit men det blev något tajt om tid eftersom jag fick jobba över i 3½ timma, något som min Fuerteventuraresa uppskattar!

Ikväll ska jag & Henke hem till hans syrra med familj och ha det trevligt. Tror det kommer bli en riktigt nice valborg för våran del:) Den stora frågan är vad Olausson ska klä på sig? Klänning har jag inte haft sen julafton, kanske ska jag ge mig ut på okänd mark och piffa till mig?

Idag slutar jag 17.00, exakt då kommer normeringstabellen för högskoleprovet släppas på studera.nu. Det finns en anledning till att jag har med min dator till jobbet, för att kunna slå på den det första jag gör på bussen på vägen hem!!

Uppe med tuppen

Är på väg til jobbet nu. Sitter med en latte och en laptop på bussen och känner mig hightech som fasen. Om det inte hade varit för min Hemköpsuniform hade jag variit i mitt esse nu alltså...

Gjorde bandpasta med kräftstjärtar, vitt vin och saffran igår. Gosh vad gott det blev, älskar den maten<3 Tvingade min lilla fågel att kolla på inför-Eurovisionsongcontest-programmet. Gud vad många kassa låtar, det var verkligen bättre förr i tiden.

Har ganska späckat schema idag, måste verkligen hinna springa iväg och köpa en hemlig grej. Har typ 20 min på mig mellan jobbet och spinningen, blir en bra uppvärmning att springa över halva Gbg innan för att shoppa.

Uppe med tuppen

Är på väg til jobbet nu. Sitter med en latte och en laptop på bussen och känner mig hightech som fasen. Om det inte hade varit för min Hemköpsuniform hade jag variit i mitt esse nu alltså...

Gjorde bandpasta med kräftstjärtar, vitt vin och saffran igår. Gosh vad gott det blev, älskar den maten<3 Tvingade min lilla fågel att kolla på inför-Eurovisionsongcontest-programmet. Gud vad många kassa låtar, det var verkligen bättre förr i tiden.

Har ganska späckat schema idag, måste verkligen hinna springa iväg och köpa en hemlig grej. Har typ 20 min på mig mellan jobbet och spinningen, blir en bra uppvärmning att springa över halva Gbg innan för att shoppa.

Hemköp Bolle i mitt <3

Har vart på jobbet idag, det var soft. Mycket att catcha upp på skvallerfronten och otroligt kul att träffa min gamla familj igen. Den närmsta timman ska jag fortsätta tvätta, äta lite mer snask och invänta Henkepenke för att sedan dra till gymmet och köra lite discomuskler:)

Kanske hinner springa iväg och införskaffa en present också...? 

Trots att tåget var två timmar försenat igårkväll och trots ösregnet som mötte mig när jag kom fram var det världens bästa, pirriga känsla att komma hem. Förstår verkligen inte hur jag kunnat gå igenom hela livet so far, och inte tyckt om Göteborg?

Bååring

Jag har SÅ tråkigt. Har kollat alla roliga och oroliga sidor, lyssnat igenom playlisten och ätit en landgång från bistron. Pga nån olycka vid Katrineholm är det typ totalstopp på tågspåren.. Vi är väl typ 1½ timma sena redan. Jag som bara ville hem och mysa. Får se om jag hinner hem innan jag ska till jobbet imorgon:S


Yeeey!

Gick just av mitt sista pass för denna gången, hänger i dagrummet dricker Festis och väntar på klockslaget 16.00.

Dagens roliga ord är bandvagn. Säg det högt för dig själv många gånger fort. BandvagnbandvagnBANDVAGNbandvagn. Så himla roligt! Jag stod en halvtimma därute i solen och fnissade för mig själv för jag hade så kul:D

Det första jag ska köpa när jag ankommer Stockholm central är en glass. Jag har inte haft nått matsug på hela helgen typ, vill bara äta glass!!! Glass och kaffe, det är livet.





Och så en liten Henrik förstås!!


Minnen!

Har haft en riktig nostalgitripp idag, har suttit och pratat gamla minnen med Kjellis. Helt sjukt att vi har gått samma lilla sketna högstadieskola och så träffas vi här typ 5 år senare utan att ens veta om varandra. Galet sammanträffande:) Så kul att sitta och minnas olika lärare, original och händelser tillsammans med någon som var dör samtidigt som en själv...

Det är nu mindre än ett dygn kvar tills jag åker härifrån och det firas just nu med en yoghurtglass med körsbär och vit choklad med kexsmulor. En ny upptäckt som överväldigade mig totalt<3

Gud vad jag längtar till jobbet. Älskar att jag ska jobba 4 dagar i veckan!!!

 



Jag bjuder på dagens garv. Håll tillgodo för såhär pass tänker jag aldrig mer förnedra mig mer.


PS.

Och en till kul sak som jag glömde nämna som bidrar till mitt sunshine idag, intagningspoängen till Chalmers har inte höjts till höstterminen. Däremot har dom sänkt gymnasiesnittet, vilket enbart är en fördel för mig:) Allstå 17 i snitt eller 1,3 på HP... Jag kan ju inte misslyckas. Hoppas jag.

DS.

Äckelpäckel-glad-inlägg:D

Jag har haft en så sjukt bra morgon hörrni! Solen strålar, jag och Kjellis har lyssnat på Queen och vi fick frallor till frukost, vad mer kan begära liksom? Jag är på oerhört bra humör idag, det måste bero på gårdagens sockerintag:) Jag och Kjellis var på Coop och köpte glass som jag sedan inmundigade med en överdimensionerad kopp kaffe! Gött var det, kanske blir en favorit i repris idag?

Sov så himla bra inatt dessutom, kärlek till min sovsäck. Att sova i en påse är något som jag definitivt ska börja göra lite mer i det civila känner jag. Älskar den där scoutlägerkänslan som infinner sig när man ålar ner och känner klaustrofobin smyga sig på.. Vaknade pigg som en nytränad mört full av endorfiner, helt lovely!

Sist men inte minst får jag den äran att åka härifrån imorgon, 17.36 är det jag som sitter på X2000 påväg till feskekörkan och min käre Glenn<3 Hang in there honey, jag vet att du kan;)


En totalt underbar dag<3

Idag var sista dagen på högvakten, mina 12 timmar på post 2 är avklarade. Det har varit omväxlande kallt, snöigt, regnigt, soligt, varmt, långtråkigt, spännande.. Jag har dessutom hunnit tänka över sommaren som kommer, vad jag ska ge Hanky i födelsedagspresent, vilka träningspass jag ska boka in i veckan samt hur kul det ska bli att komma tillbaks till jobbet på tisdag:D

Det som gjorde min dag idag och som även gav mitt hjärta en stor varm kram är min älskade familj. De gick upp 03.00, satte sig i bilen och åkte 50 mil. Allt för att få prata med mig i 30 minuter, se en helt meningslös avlösningsceremoni och sedan sätta sig i bilen för att åka 50 mil tillbaks.
Sammanlagt över 12 timmars bilåkande för min skull. Dessutom fick jag nyss sms av Erica, 15 mil hemifrån har de fått punktering. Dom är alltså fortfarande inte hemma än.
Jag var så nära att börja gråta när dom kom, fy fan vad jag tycker om min familj!!! När vi stod uppställda inför avlösningen såg jag i ögonvrån hur dom stod och tog massa kort, samtidigt kom en gigantisk värmevåg av kärlek och sköjde över mitt lilla lumpifierade hjärta. Ni är världens bästa och jag uppskattar så oerhört att ni kom och hälsade på. Hoppas ni får kul ikväll, hälsa släkten från mig.

Nu är det två dygn i vakten som väntar sen åker jag hemHEMhem:) Jobbar dag dessutom så man slipper ställa om dygnet, det är gött.


Första dygnet på Drottningholm har just påbörjats

Sitter uppmullad under ett duntäcke inne på Drottningholm. Vi gick på högvakten kl 12 idag och någon gång ikväll (hur dags är fortfarande oklart) ska jag ut och posta på området.
   Första gruppen kom just tillbaks från sitt pass och praisade högre befäl att vi endast går två dygn här. Tydligen är det olidligt tråkigt därute. Två timmar helt ensam. Undra om jag ens besitter så många tankar att tänka så det fyller upp två timmar? Mat, Henrik, sommar, Fuerteventura, familjen, STORA latte från Espresso House, skidor, jobbet... Ja, om man tänker långsamt kanske?

Nu är det snart dags för käk här. Otroligt underliga mattider, man äter lunch 9.30. Vilka normala människor gör det? Anyway, idag serveras kycklingfilé med potatis/palsternacksgratäng + dessert till middag. Det luktar vitlök i hela byggnaden och mina förväntningar är Mount Everest-höga!

Nu är det 45,5 timmar kvar tills vi går av:)

Blaj

Jag har inget vettigt att säga idag heller. Har packat och fixat allt pill inför högvakten imorgon. Jag kommer mestadels gå natt så jag slipper clownuniformen + lackskor de flesta av vaktpassen. Gött.

Min bok är sjukt spännande fortfarande och jag har tvingat mig själv att inte läsa mer idag för då kommer den ta slut inom kort.

Idag är det 57 dagar kvar till muck. OM någon skulle glömt bort eller undrar..

Jag är så nyfiken på högskoleprovsnormeringen. Jag vill att resultatet ska komma NU!!! Kan inte hålla mig längre, say a prayer att dagarna fram till den 30:e flyger förbi.

Måste dra mig till duschen nu, pallar inte egentligen:(


Det är ingen vanlig dag....

.... för det är Emelies födelsedag, hurra, hurra, HURRA! Grattis kära lillasyster<3

Har fått ut en ny uniform idag som ska användas under högvakten. Har spenderat de tre senaste timmarna med att sy på alla märken. Mina fingrar ser brännskadade ut. När jag blir gammal ska jag önska mig en fingerborg...

Idag har vart en ganska rolig dag annars. Har haft genrep inför högvakten. Jag kommer stå typ natten mellan tors-fre samt natten mellan fre-lör och några timmar på lördag förmiddag. Ska bli skönt när det är över fast ändå lite kul att göra det:)

Håller på och läser min bok och just nu är det skitspännande så jag har inte tid att blogga mer. Over and out.

Miss ya<3

Vi fick sluta tidigt idag. Soft tänkte jag och dränkte baskern för att stuka den. La mig och skulle läsa men somnade direkt:)

Har fått mina jobbtider inför nästa vecka och jag har ärligt talat värsta glassarschemat. Jobbar tis-fre och slutar tidigt alla dagar. Har ni vägarna förbi Hemköp Bolle så kom gärna förbi och hälsa på mig! Tänkte försöka hooka upp med Jenny Skånvik och springa lite i Bollebygdsskogarna när man ändå är i kvarteret.

Imorgon fyller min pingla till lillasyster år och jag är verkligen ledsen i hjärtat att jag inte kan vara hemma och baka en tårta till dig darling. Har dock kommit på värsta bästa presenten, som du får nästa gång vi ses:) Håll ut!!

Gud vad sockersugen jag är. Nuförtiden blir det alltid som en detox varje gång man åker tillbaks till Sthlm.
Inget socker, inga stora latte, ingen Henriklagad mat:(



Running

Har ingen aning om vart befälen tagit vägen men är väldigt tacksam att vi hade fri fys i morse. Skitfint väder gjorde att jag och Queen pallrade oss tre varv runt Ringvägen i solskenet. Det gick asbra för att vara mig, körde 7,5 km i 5,5mintempo.

Nu är det off to exercis...


True story

Dagen började helt fantastiskt redan inatt med att vi kollade klart "Luftslottet som sprängdes". Sjukt bra film som jag haft massa fördomar om och underskattat grovt. Morgonen var också en fin upplevelse...

Sedan begav jag mig ut på stan för att möta upp mina två smultron, MickeP och BästiskusinJohanna. Vi brunch/lunchade på Espresso House på NK och sen shoppade jag en svart puff-(håll i dig och förbered dig på att skratta)tunika. Sockersöt och helt perfa på mig!

Sen fick jag någon konstig jäkla moodswing och tappade all livsglädje in one blink of an eye. Låg på sängen som en apatisk falukorv och lipade till och från. Henrik lagade jättegod mat, inte ens då blev jag glad. Otacksamma jävel som jag är.
Inte förrän jag insåg vad min brist på endorfiner berodde på så kunde jag försöka mig på ett leende. Kombon söndagsångest, ingen träning, lågt blodsocker och pissigt självförtroende var ingen kul upplevelse.

Nu ska jag läsa en bok och bli smart.
Och boka tågresa hem.

Smärta

Det känns som att någon sticker in en kniv i sidan av ryggen på mig.
Det gör sjukt ont, undra vad det kan vara?
Känner mig så ynklig, det blir inte ens bättre om man ligger ner.


Nattis!

Sitter och skalar pistagenötter och bokar RPM-spinning till morgondagen. Har precis vart på bio, vi såg Green Zone. Trots att den var asbra så somnade jag 20 min innan slutet, något besviken på mig själv..

Hade en tillfällig humörsdipp innan, efter Henkes egenkomponerade gastronomiska dessert så är jag nu back on track. Tänk dig turkisk yoghurt, hallon, kardemumma, citron och pistagenötter. Tänk dig leendet på mina sockerberoendeläppar efteråt:D


...

Var inne på Lindex idag och provade bikinin som bott i mitt hjärtas allra innersta vrå sen en tid tillbaka. Underdelen var verkligen inte smickrande på min stjärt. Överdelen däremot var gorgeous. Fast jag köpte den inte. Det blir aldrig att man använder den om man inte har matchande.

Allmänt chill dag idag, efter att ha utspisat lax som jag strax ska laga så bär det av mot bion.

Har inte druckit något kaffe än idag. Kan vara därför som jag inte riktigt känner mig i balans.

Bilbloggning

Nu sitter vi i bilen och äter B&J, lyssnar schlager och rullar mot home sweet home. Det har vart helt grymt kul häruppe, en tripp som jag mer än gärna skulle göra om.

Så skönt att det är en hel helg ledigt kvar nu när jag kommer hem. Ska förhoppningsvis hinna med ett Gesebolsbesök, ett Stenungsundsbesök, lite träning, en get-together med Mikael och lite annat smått och gott..

Vaknade upp igår med obekvämt ont i halsen, ett tillstånd som hade förvärrats i morse. Hostar som ett snorigt litet barn dessutom. Blir till att dricka te när jag kommer hem:) Inte mig emot.


Ett sorgset hjärta..

Sista dagen i backen idag och det känns, tro det eller ej, vemodigt. Jag har hittat en ny kärlek i livet, som förhoppningsvis kommer ge mig många glada stunder i framtiden. Skidåkning är ganska underbart när man väl insett hur man ska göra för att ta sig ner för backen helskinnad:)

ALL cred till min skidlärare, utan henne hade jag aldrig utvecklat mig så mycket som jag gjort. Hade säkerligen inte haft lika kul heller. Vi hittade en riktigt grym backe i morse och körde där så jag fick träna och det var skitkul att äntligen kunna åka ihop med Emelie&kärleken istället för att se dom svischa iväg i backen och stå ensam kvar.
Kort sagt har detta vart ett par riktigt sköna dagar med fint väder, mysigt sällskap och en smashing utvecklingskurva:D

Nu är det dags för Emelie att hänföra oss med sina matlagningskunskaper i veckans sista Halv åtta hos mig. Förväntningarna är på topp och jag vet att dom kommer infrias ganska snart!!

Backhäng <3

Sitter och äter lunch, salami/brie ciabatta, pappas kaffe och juice! Håller på och stashar upp inför skidskolan som börjar kl 15. Har verkligen försökt träna på allt hon sa till mig igår som jag måste bli bättre på, det har gått ganska bra iaf.
Learning by doing som min kapten alltid säger, har kört ganska mycket själv idag och det är skönt:) Blir alltid så stressad när man vet att alla står och väntar på en längst ner...

Idag är det kvällsåkning dessutom. Och min tur att hålla i halv åtta hos mig, återkommer med rapportering från kvällen:9




Hängmörade lår!

Solbränd, trött, glad och mörbultad. Så känner jag mig nu. Har åkt skidor verkligen hela dan, tog en fikapaus på toppen av backen men i övrigt har vi köttat sen i morse.

Avslutade dagen med skidskola. Det visade sig att jag var den enda som bokat vilket innebär att jag har privatlärare hela veckan:D Hon är -88 från Gbg och hur skön som helst!! Kändes som jag lärde mig massa och hade askul samtidigt! Dessutom visade hon mig många nya bra backar att åka i imorgon.

Nu är det dags för dusch, mitt underställ luktar kattkiss. Då vill man inte ens veta hur många liter svett som sugits upp och dunstat bort. Sen är det Hankypankys tur att ha Halv åtta hos mig ikväll. Det ska bli oerhört spännande, imorgon är det min tur och jag är taggad till tänderna:)


1,5 är ett faktum!

Sjukt glad är jag!! Vet inte om det beror på att jag pluggat mer i år eller att jag hade min nya turtröja på mig men fasen vad grym jag är! Fick 8 poäng mer än förra året vilket enligt förra årets normeringstabell innebär en höjning med 0,2. Jag fick 91 poäng i år, gränsen för 1,6 i höstas låg på 92 poäng.
OM alla andra var kassa i år så kanske kanske kanske jag får 1,6.

Oavsett vad så älskar jag mig själv just nu:D

Teenage Dirtbag - Wheatus

Det blev ingen hinderbana utan istället en fredagsöverraskning i form av att springa fälttest. 2 km med kroppsskydd, stridsutrustning, hjälm, vapen och kängor. Under 11.30. Det gick skit rent ut sagt. Jag var stensist och skämdes när jag sprang förbi fänrik vid målet. Brydde mig inte ens om att fråga efter tiden, så mycket skämdes jag.

Anyway, nu sopar jag det under mattan, ökar min löpningsträningsdos, nailar högskoleprovet imorgon och känner mig exakt så kickassgrym som jag egentligen är!

Ikväll blir det flygande Jakob, om mitt lilla kräkmonster därhemma kan äta någonting vill säga. Oavsett vad så ska vi dricka avslagen Cola ihop och vara sådär kära som bara vi kan:) Även om den ena är lite magsjuk.

9 dagars frihet har just börjat, sug på den!! Jag firar med nostalgilåtar och en stor latte med kanel. Det är så jag jobbar.

Paradporr

Satt och filade på paradskorna ca 4 timmar igår och nu ska vi strax plocka fram dom och putsa ännu mer. Det är sånt som gör att livet känns värt att leva:)

Imorgon är det LEDIGT :D


En födelsedag klädd i grönt.

Jahopp. Det här har vart en konstig födelsedag. Ingen tårta. Inga paket. Ingen fairytale-glory alls. Istället har vi exercerat och putsat kängor.

Däremot, pojkarna sjöng för mig på logementet i morse och jag slapp vara riktkarl under exercisen:) Dessutom ringde Henrik och sjöng för mig vid frukost. Jättemånga har hört av sig och grattat mig. Sjukt många vänner man har ändå, tusen tack allihopa! Önskar jag kunde vart hemma och träffat alla face-to-face. Vi får helt enkelt ta det nästa år:)

Min kropp är fortfarande en grönsak. Fänrik har anmält oss till en orienteringstävling imorgon, alla som känner mig vet hur jag och kartor fungerar ihop:) Jag, Stenman och Östlund ska ta oss runt banan ihop, Dreamteam! Fasen vad kul vi ska ha!

Nu är det dags för mig att höja stridsvärdet med hjälp av Cheez Balls, chokladägg och lakrits <3

Lunchtime!

Jag är helt mörbultad i kroppen. Har ont överallt utom låren. Det är ju alltid något:) Min axel är helt svullen efter exercisen, nu har jag stoppat in en skidhandske under tröjan som en mega-axelvadd. Det ser liite kul ut men jag hoppas det hjälper.

Fiskgratäng med räkor är gött, det är soligt ute och jag är glad:) Nu är det back to work som gäller. Just det, hade fys med korpralen i morse = INGEN träning ikväll. Lite soft men vi har kvällstjänst så det blir nog ganska sent ändå.

Ordbajs

Idag har egentligen varit en väldigt bra dag. Ändå känner jag mig lite nedstämd...
Vi har haft vapenexercis vilket jag tyckte var skitkul, dels beroende på att jag känner att jag är lite bra. Samtidigt är det skönt att lära sig nya kunskaper. Vi var grymma så vi fick sluta 2 timmar tidigare, vilket innebar gym för min del. Körde ett killer-pass med Nilsson, hon bonkade skiten ur mig så att säga. Orkade knappt ta schampo i håret i duschen, då vet man att det var ett bra pass:)

Sen fraktade vi oss till Coop, jag köpte avocado och keso, kände lyckoruset och sen promenerade vi tillbaks till Livgardet. Har läst massa bloggar, tvättat träningskläder och tofflat ett bra tag. Nu tänkte jag pluggat men det kanske helt enkelt blir så att jag mullar ner mig i sovsäcken och softar istället?

Imorgon väntar mer exercis och förhoppningsvis lite löpning, det skulle tydligen bli sol och 10 grader varmt. Känns lite avlägset med tanke på att snöade här under förmiddagen.

Just nu saknar jag verkligen min familj. Fan va ni är underbara.

Mitt värsta wakeupcall någonsin.

Det är när sånt här händer som man inser hur maktlös man är.
Här sitter jag ute i skogen 5 timmar hemifrån och kan ingenting göra.
Människor jag älskar kan faktiskt dö närsomhelst...

Erica, ta hand om dig!!! Det finns minst en storasyster som gärna vill se dig igen. Love you. Jag grät lite.

Det är lumpen.

Har precis varit ute och skjutit pistol, skitkul var det :D Jag och Fahlström och vaktchefen körde massa kul övningar. Nu sitter jag här med mersmak och luktar krut om fingrarna. Det är livet det!!
Det första jag ska göra efter muck är banne mig att skjuta upp för min jägarlicens. Är skjuta är lite som att stjäla, har man en gång börjat är man fast.

Idag känns det lite extra surt att vara här, tror att det just nu finns en liten goding som behöver mig hemma mer än vad Försvarsmakten gör.



Du&Jag.


Luktar mumma & är nyduschad!

Mmh, vi fick lax idag... Inga ägg, men ändå, lax!! Wunderbar.

Har precis varit och sprungit. Det gick sådär, körde 8,5 km vilket ger en sammanlagd veckototal på 27 km. Min hjärna lever fortfarande kvar i våren 2009 och tänker att jag är lika bra nu som då. Något som inte riktigt stämmer överens med verkligheten och som jag blir bittert påmind om varje gång jag springer.
Precis som man inte jobbar upp sin jämna bränna på en dag i solen, så kommer det krävas lite mer än två veckors vettig löpträning för att bli grym igen.
Jag inser det nu. Det gör min tigerbalsamerade vänstervad och min spräckta vattenblåsa också.
Fasen vad vi ska kämpa ihop!

Annars idag har jag tvättat bilar, precis som alla andra svennisar. Det var soft. Jag & Henrik ska också ha högtryckstvätt i vårat hus. Det har jag redan bestämt, sådetså!!

I övrigt har det inte hänt nått. Som vanligt. Jag har pluggat svenska, det gick görbra som man säger i mina gamla neighbourhoods. Hade 20/22 rätt vilket jag är strålande nöjd med. Hade 38/40 på orden och det är också grymt. Nu gäller det bara att de hjärncellerna som arbetade skiftet idag, ser till att jobba nästa lördag också.. Annars är jag kokt i bajs.

ALLA ska tydligen ut och festa idag. Drick en öl åt mig också!
Shit vad placebofull jag kommer bli om alla verkligen gör det.
Och kissnödig.
Hmm....

Emelie-inspirerad

Soligt idag = bikinisuget smyger sig på. Har kollat det mesta i utbudet som verkar finnas i år so far och hittat en (1!) som jag gillar. Dessutom från en klädkedja som min mamma är en mer presumtiv kund hos än vad jag är. Har HM, Gina Tricot, Asos avskedat alla sina grymma designers eller vad har hänt?!
Anyway, på fredag eftermiddag kan Lindex i Nordstan förvänta sig ett besök från en dam i grönt.. Be aware!



Vilken skönhet, lägg till den underbara bränna som jag inte kommer ha i år heller, och jag är smack så läcker!


I min hjärna just nu;

Att jag aldrig kan ta mig i kragen. Nu borde jag känna tidspress nog för att börja plugga järnet inför provet. Men, det sjuka är att jag fortfarande känner mig lugn...

Jag och Fahlström var på Coop nyss, äntligen fick jag min påskäggschoklad:) Dagen är fulländad, men trots det känner jag mig lite sorgsen. Har sån fruktansvärd hemlängtan.

När man tänker efter, jag har förändrats så oerhört mycket under den tiden jag varit här. Även om jag har samma värderingar så är min psykiska stabilitet och förmåga betydligt mer vittgående nu än innan. Ofta så undervärderar jag mina prestationer här och tänker att jag alltid är lite sämre än alla andra. Vissa gånger är jag det, men långt ifrån alla. Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, saker som de flesta aldrig kommer få uppleva under sin tid i livet.

Att inte äta på tre dygn. Att inte sova på tre dygn. Att utmana sina största rädslor (höjdskräck för min del). Att åka hemifrån i 17 dagar, utan att kunna ringa hem. Att ständigt behöva topprestera och ge 110%, aldrig kunna slappna av och ha en dålig dag. Det är saker som jag gått igenom, som har påverkat mig och fått mig att tåla så mycket mer.

Ändå så har jag lika dåligt självförtroende idag som när jag i första klass stod längst fram i klassrummet och hade högläsning inför klassen om en myra som spelade fotboll. Lika liten och ynklig som jag kände mig då, är jag idag. Jag får komplimanger minst lika ofta som andra, jag har en underbar familj, de grymmaste vännerna och den finaste sambon man kan önska sig. Folk som jag vet älskar mig och beundrar mig, som tycker jag är ball för att jag gör det jag gör. Varför suger min hjärna inte åt sig sånt och bygger upp självkänslan i mig?


I love mig själv ibland!

Viller verkligen inte träna idag men jag pallrade mig dit ändå. Var ensam i början så jag ställde mig på löpbandet utan några som helst förhoppningar, pluggade in shufflen och körde på. Det kändes som att jag flög fram på en unicorn, allt gick så lätt! Sen att jag inte hade lika hög hastighet som vanligt vägs upp av att jag sprang längre än vanligt. Kort och gott, jag är jätteglad och nöjd:)

Har duschat, käkat, borstat tändera och mullat ner mig i sängen. Kan inte bli mycket bättre! Det var skitkul att få skjuta lite idag, hade pinsamt dåligt resultat men roligt var det... Alla människor borde få skjuta pistol någon gång i livet. Eller, det där kanske var att ta i lite, men ni fattar poängen.

I helgen är det 11 personer som ska äta i matsalen. Vi är 10 i vakten + en insatschef. ALLA utom vi har verkligen lämnat området. Det brukar vara fyrsiffrigt antal folk här en vanlig dag. Kommer bli en lugn helg I guess...

Framför fötterna ligger...

..........en ganska nice dag, vi ska ut och skjuta senare i eftermiddag. Förhoppningsvis hinner jag och Barnekow åka till Coop och köpa någon form av påskhare-choklad också.
Det slog mig att jag aldrig varit borta på påsk innan, brukar alltid vara hemma med mina kusiner och leta påskägg i trädgården. Dom får klara sig utan mig i år helt enkelt.
Ska boka tågresa hem nu, det känns alltid lite kul när man gör det. Som att det är dags snart, fast det egentligen är nästa fredag...


RSS 2.0