Gott&Blandat

Sitter och letar efter det ultimata träningsschemat för att jobba upp min kondition till vad den en gång varit igen. Det är inte lätt ska ni veta. Varken att hitta ett bra upplägg eller att utföra själva löpträningen. Skulle ut en runda idag. Drog på mig försvarets vidriga träningskläder och gav mig ut i löpspåret. Tänkte mjukstarta med 4km rundan.

Efter en kilometer var mina lungor kallare än polaris och öronen bultade värre än pulsen på ett intervallpass. Jag kände mig besegrad och började gå för att lindra krämporna:) 2 minuter senare tog batteriet på Ipoden slut. Ganska skönt, gick där för mig själv och tänkte, lyssnade på tystnaden och njöt av att vara ensam för en gångs skull. Trots att löprundan gick åt helvette så kände jag mig ändå jättenöjd när jag kom hem igen. Skev inställning från en latmask?

Har under natten även kollat upp olika hotell i London inför våran musikaltripp i mars. Att det ska vara så dyrt att äta lite rostade mackor på ett halvlamt boende? Why? Om du har ett hotell att rekommendera, kommentera!

Sitter med Juliette i vakten denna veckan, ett gäng riktiga sköningar. Dom har verkligen överträffat mina förväntningar all over! Och alla dricker kaffe = gött för man slipper koka själv/dricka själv.

Var på Coop innan idag för att inhandla en ny sportbh eftersom jag glömt ALLA mina hemma. Inget vidare utbud, fanns en modell i fyra olika färger. Inte nog med det, 300 jäkla spänn fick jag betala. Helt sinnes!! Sen när blev det legitimt för en stormarknad utan någon form av status att ta lika mycket (om inte mer) som välansedda märkesbutiker, typ Stadium?! Ska göra ett nytt löparförsök imorgon (lite senare idag..), MED sportbh och balaklava!!

Kommentarer
Postat av: Hampe

Slipper dricka kaffe själv? Bortglömt som vanligt, ni tar mig för givet era självupptagna svin ;D

2010-01-29 @ 22:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0